Stockholm: 08-564 888 00
Göteborg: 031-775 77 00

Kabelhantering

Kablar kan vara en riktig härva för att tala klarspråk, kablag i oreda kan ge störning i både ljud och bild men även skada hårdvara. Att byta anslutning i en dator eller annan teknik på grund av felaktig hantering kan bli en kostsam och onödig utgift.

Vi har många smarta lösningar för att slippa irritation och skapa en bra kabelhantering, enkelt, snyggt och användarvänligt.

Jag vill boka ett möte gällande kabelhantering


IC TOP-FRAME - Perfektion och elegans

TOP FRAME är vår nyaste uttagslösning. Den efterlängtade fördelen är att locket öppnar helt och möjliggör för användare på båda sidor av ett bord att nå uttagen. Locket öppnas med en lätt beröring och glider ljudlöst och dämpat ner vid sidan av uttagsbrunnen.

TOP FRAME finns i två huvudtyper; för montage underifrån utan synlig ram eller för montage ovanifrån med en ram som ligger på bordet och som döljer håltagningen. Vid montage underifrån syns bara det rörliga locket.

IC Power box

Utvecklad för arbete med laptop i konferensmiljö. Öppningsbara luckor med kryssöppning för lätt åtkomst åt båda håll, se bild. Bestyckad med strömuttag, nätverksuttag, kan även kompletteras med VGA och USB. Powerbox går även nu att få i kromat utförande.

IC CONI-POWER - Integrerad funktionalitet

Coni-Power är en mycket elegant och lättmonterad uttagsenhet med prisläge för varje arbetsbord Coni-Power döljer uttagen under ett lock. När uttagen skall hanteras följer dessa med när locket öppnas. När locket är stängt medger en "borstspalt" fri kabelpassage uppåt. Kablar kan även gå ut nedåt. Coni-Power monteras enkelt i både befintliga bord eller i samband med nytillverkning.

Coni-Power tillverkas i två längder med 3 eller 6 uttagsmoduler. Monteringsramen finns som standard i ett flertal färger. Coni-Power är en tysk kvalitetsprodukt, den tillverkas av Bachmann GmbH, och har alla nödvändiga godkännanden.

IC CONI COVER - Enkel tillgänglighet

Coni Cover är den perfekta lösningen om det finns en kabelränna under bordsskivan som du vill komma åt uppifrån.

Coni Cover har exakt samma utseende ovanifrån som Coni, de går därför bra att använda sida vid sida i samma bord.

Coni Cover finns i tre färger och två längder. Locket öppnar ca 90°.

Kombinera gärna med någon av våra kabelrännor och en Step, Kabelsats eller en Universal. Coni Cover är en tysk kvalitetsprodukt, den tillverkas av Bachmann GmbH, och har alla nödvändiga godkännanden.

IC CONFERENCE-POWER - den magnifika lösningen

Conference-Power ger dig en diskret men ändå lätt-tillgänglig inkoppling av din bärbara dator eller annan utrustning. Conference-Power döljer elegant uttagen i ett konferens eller arbetsbord vare sig de används eller inte. Conference-Power monteras enkelt i både befintliga bord och vid nytillverkning. Conference-Power finns i två standardstorlekar, med plats för 4 eller 8 uttagsmoduler. Den kan utifrån detta specialanpassas till just ditt behov.

Conference-Power tillverkas även i en version för montage underifrån. Endast de rörliga locken syns då från ovansidan. Om lockdelarna faneras i samband med tillverkning av en bordsskiva blir hela enheten näst intill osynlig. Conference-Power är en tysk kvalitetsprodukt, den tillverkas av Bachmann GmbH, och har alla nödvändiga godkännanden.

IC TOWER-POWER - den totala lösningen

Tower-Power är ett komplett system för att förse varje arbetsplats eller arbetsgrupp med el, telefon och nätverk. Den kan användas för direktinkoppling eller för vidarematning till någon annan enhet i "Power" serien. Tower-Power finns i antal standard varianter, alternativt byggs den för att passa till just ditt behov. Den levereras med alla behövliga monteringsdetaljer och kablar. Tower-Power hämtar matningar, dolt ur golv och tak, eller via kabel från annan plats. Den kan anslutas utan behörig elektriker då alla anslutningar sker med stickpropp. Tower-Power levereras i ett flertal varianter t ex: -Hellångt utförande, monteras fast mellan golv och tak med dold matning ovan eller underifrån. -Kort eller halvlångt utförande, monteras fast med dold matning underifrån, alternativt flyttbar med matning via kabel efter golvet eller ovanifrån. Den kan även hängas i vajer från tak.

Tower-Power tillverkas i Sverige. Alla 230 volts detaljer kommer från Bachmann GmbH och de har alla nödvändiga godkännanden.

ALUMINIUM GOLVKANAL

Vårt egna svensktillverkade tillverkade golvkanalsystem i aluminium omfattar allt som behövs för att på ett elegant och funktionellt sätt lägga kablar över öppna golvytor.

Systemet omfattar raka delar, skarvar, vinklar samt olika fästen mot golvet.

Golvkanalen består av en stränggjuten anodiserad aluminiumprofil. På ovansidan är den räfflad i fyra band för halkskydd och dekoration.

UTTAGSMODULER

I våra system ingår ett mycket stort antal varianter på uttagsmoduler. Detta gör att hela produktprogrammet blir oerhört flexibelt samt att vi kan strädda sy efter ert behov.

Elsystems-modulerna är alltid monterade från fabrik medan lågspännings-modulerna väljs och monteras, eller byts ut, efteråt.

TILLBEHÖR

Det finns en stor mängd olika tillbehör som kompletterar vårt POWER-sortiment.

Image Center AB
Spångavägen 345
163 46 SPÅNGA
Sweden
Stockholm: 08-564 888 00
Göteborg: 031-775 77 00
Uppsala: 0707-56 50 60
Västerås: 0704-66 44 40
stockholm@imagecenter.se
goteborg@imagecenter.se
uppsala@imagecenter.se
vasteras@imagecenter.se