Stockholm: 08-564 888 00
Göteborg: 031-775 77 00

 

Lite om oss:

Image Center Sverige AB grundades 1998 och anser oss idag som en av de ledande leverantörerna av professionella integrerade kommunikationslösningar .

Vårt huvudkontor finns i Stockholm (Spånga) men har även uppdrag i Uppsala, Västerås och Göteborg. Vår tekniska erfarenhet och förmåga att leda projekt har gett oss referenser som står i särklass och vi anser oss därför väl kvalificerade att till er fulla belåtenhet utföra ert uppdrag.

Vi har en väldokumenterad erfarenhet av både enkla och avancerade nyckelfärdiga systemlösningar med design, projektledning, projektering för tillfälliga möten och fasta installationer. Image Center har resurser för att genomföra flera sorters projekt, små som stora. Våra personal, tekniker har lång erfarenhet med en djup teknisk kunskap och förståelse för kundens behov.

Image Center samarbetar med alla stora leverantörer, men är oberoende. Vilket ger oss stor flexibilitet vad gäller leverans. Vi lägger alltid stor vikt att välja leverantörer som kännetecknas att deras produkter har hög driftsäkerhet med egen produktutveckling och genomtänkt strategi kring service samt driftkostnader på sina produkter.

Image Center vill vi gärna ge våra kunder alla möjligheter. Vi har vår långa erfarenhet till att sammanställa en total lösning med bild, ljud, ljus, specialeffekter med mera. När ett budskap skall kommuniceras, ser vi till att tekniken fungerar.

Så ser vi på våra uppdrag, både när vi levererar en total kommunikations lösning som hovleverantör till kronprinsessbröllop fest mellan kronprinsessan Victoria och Daniel Westling på Slottet i Drottningholm.

Ibland handlar det om att hyra ut trådlösta headset med medföljande ljudanläggning, andra gånger om en komplett projektering, permanent installation och service underhåll av möteslokaler med andra moderna tekniska faciliteter.

Miljöpolicy:

Vårt mål är en strävan efter att importera, marknadsföra och distribuera produkter med minsta möjliga miljöpåverkan. 

Våra val av leverantörer och produkter ska vi alltid sträva efter att minska produktens och tillverkningsprocessernas miljöpåverkan.

Image Center ska alltid hushålla med energi, källsortera avfall och prioritera leverantörer som satsar på minsta möjliga miljöpåverkan.
Vi ska minska miljöbelastningen från våra transporter, både vid tjänsteuppdrag och varuleveranser, genom val av bästa transportsätt ur miljösynpunkt och ökad användning av ny teknik.

Image Center ska öka vår kunskap inom miljöområdet i allmänhet. Vi ska kunna förse kunder och myndigheter med information om våra produkters innehåll och miljöpåverkan.

 

Jag vill boka ett kostnadsfritt möte med Image Center AB

 

Image Center AB
Spångavägen 345
163 46 SPÅNGA
Sweden
Stockholm: 08-564 888 00
Göteborg: 031-775 77 00
Uppsala: 0707-56 50 60
Västerås: 0704-66 44 40
stockholm@imagecenter.se
goteborg@imagecenter.se
uppsala@imagecenter.se
vasteras@imagecenter.se