Stockholm: 08-564 888 00
Göteborg: 031-775 77 00

Image Center växer i Stockholm, vi söker två Säljare/ Account manager på heltid med tillträde snarast.Säljare/ Account manager till Stockholmskontoret på heltid med tillträde snarast.

I arbetsuppgifterna ingår underhållning och bearbetning av befintliga kunder och ny kunds bearbetning. Hos oss arbetar du med hela försäljningsprocessen från att boka dina egna möten till att hitta lösningsförslag, offerera, förhandla, komma till avslut och vårda och utveckla ditt kundregister.

Du ska vara målmedveten, affärsmässig, strukturerad, noggrann samt serviceinriktad. Du har ett inre driv att vilja lyckas och skapa affärer. Att du behärskar svenska flytande i både tal och skrift är ett krav. Det viktigaste är att du har en bra inställning och är villig att ge allt.

B-körkort ett krav.

Image Center erbjuder:
Vi arbetar strukturerat mot tydliga mål och du får de verktyg och det stöd du behöver för att utvecklas och lyckas. Individuell coachning, en långsiktig säljutbildningsplan med fokus på Image Centers affärskoncept. Du har även daglig kontakt med säljledare och servicesupport. Du får tillgång till tjänstetelefon, bärbar dator och möjlighet med egen tjänstebil. Vi har också uppskattade kick-offer.

Lön:
Består av grundlön + provision.
Goda förtjänstmöjligheter finns för rätt person och vi har inget övre lönetak. Arbetstid heltid. Varaktighet tillsvidare med provanställning.

Är du intresserad?

Välkommen med en ansökan via mejl till pierre@imagecenter.se alternativt
Image Center AB, Spångavägen 345, 163 46 Spånga.
Märkning: "Säljare/ Account manager"

Skicka gärna ansökan snarast då tjänsten skall tillsättas omgående.
Rekrytering sker löpande.
Image Center AB
Spångavägen 345
163 46 SPÅNGA
Sweden
Stockholm: 08-564 888 00
Göteborg: 031-775 77 00
Uppsala: 0707-56 50 60
Västerås: 0704-66 44 40
stockholm@imagecenter.se
goteborg@imagecenter.se
uppsala@imagecenter.se
vasteras@imagecenter.se